EVENEMANG

Midsommar 2020

10.00 Traktor och vagn hämtar upp barn och föräldrar för att åka och plocka blommor 11.00 Vi klär midsommarstången tillsammans och det bjuds på saft

Läs mer »

2 Juli – Afterbeach

2 Juli afterbeach kl 16-18. Med Magnus Lasson. Avsluta strandhänget på restaurangen med live Afterbeach! Det utlovas mycket nöje, drag och singalong!

Läs mer »

23 Juli – Afterbeach

23 Juli afterbeach kl 16-18 Med Simon Böös och Rolle. Avsluta strandhänget på restaurangen med live Afterbeach! Det utlovas mycket nöje, drag och singalong!

Läs mer »

24 Juli – Afterbeach

24 Juli afterbeach kl 16-18 Med Simon Böös och Rolle. Avsluta strandhänget på restaurangen med live Afterbeach! Det utlovas mycket nöje, drag och singalong!

Läs mer »

25 Juli – Afterbeach

25 Juli afterbeach kl 16-18 Med Simon Böös och Rolle. Avsluta strandhänget på restaurangen med live Afterbeach! Det utlovas mycket nöje, drag och singalong!

Läs mer »

6 Augusti – Afterbeach

6 Augusti afterbeach kl 16-18 Med Simon Böös och Rolle . Avsluta strandhänget på restaurangen med live Afterbeach! Det utlovas mycket nöje, drag och singalong!

Läs mer »

7 Augusti – Afterbeach

7 Augusti afterbeach kl 16-18 Med Simon Böös och Rolle. Avsluta strandhänget på restaurangen med live Afterbeach! Det utlovas mycket nöje, drag och singalong!

Läs mer »

8 Augusti – Afterbeach

8 Augusti afterbeach kl 16-18 Med Simon Böös och Rolle. Avsluta strandhänget på restaurangen med live Afterbeach! Det utlovas mycket nöje, drag och singalong!

Läs mer »